Történetünk

Az állat nagyapám idomított Rudi nevű disznója. Készült 1950-körül.
Képen látható nagyapámtól örököltem a húsfeldolgozás szeretetét. Anyai nagyanyámtól a haszonállatokkal való bánásmódot.
A farmunk hagyományos, családi gazdaságként működött. 2007-ben kezdtünk állattartással foglalkozni, mikor kiderült, hogy gyermekünk születik. Célunk a család részére egészséges élelmiszerek előállítása. A farm névadója lányunk Napsugár.
Évente 60-70 mangalica illetve hússertést dolgoztunk fel, saját húsfeldolgozónkban. Saját nevelésű állatainkból készült termékeket készítettünk, hagyományos magyar családi receptek alapján. Tartósítószer és egyéb adalékoktól mentes élelmiszereket állítunk elő!
2016 decemberétől megtalálhatóak vagyunk a veresegyházi élelmiszerpiac sarkában a lángosos mellett!
2017-ben felhagytunk az állattenyésztéssel és kizárólag az élelmiszer előállítás lett a profilunk.
2018 december 7-től minden pénteken találkozhatsz termékeinkkel a Csömöri Next Food-on.
Továbbra is a legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk, e-mentesen, természetesen. Jövőben folyamatosan bővülő termékpalettával igyekszünk minden igényt kielégíteni.
Molics Lajos